Yufkayı yayın ve sıvıyağla yağlayın. Üzerine ikinci yufkayı koyun ve yağlayın. Yufkayı önce dörde, sonra ortadan keserek 8 parçaya ayırın. Bir tencerede çorbayı süt ve suyla pişirin. Soğuttuktan sonra haşlanmış tavuk etlerini didikleyin. Karabiberle birlikte çorbaya ekleyin ve karıştırın. Yufkanın geniş tarafına hazırladığınız karışımdan 1 kaşık koyun. Sigara böreği gibi sarın. Tüm yufkalara aynı işlemi uygulayın. Yumurtayı bir kasede çırpın. Börekleri önce yumurtaya, sonra galeta ununa bulayın. Tepsiye dizin ve 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.
Malzemeler
* 2 yufka
* 1/2 tavuk göğsü (haşlanmış)
* Karabiber
* 1 tavuk kremalı çorba
* 1 su bardağı süt
* 1 su bardağı su
* 1 çay bardağı sıvıyağ
* 1 su bardağı galeta unu
* 2 yumurta
Yayın tarihi: 27 Şubat 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/27/gny/haber,51C87FA42AFC4330AD458F1AFBDBC0F6.html
Tüm hakları saklıdır.